Supa crema de sfecla rosie

de Julie in Mancaruri de post, 18 Mar 2011 | 5354 vizualizari

 

Incanta-ti ochii si papilele gustative cu o supa crema de sfecla rosie, o mancare colorata si vesela, revigoranta si plina de vitaminele necesare in acest anotimp.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie,
  • 1 telina radacina,
  • 1 ceapa,
  • 4 linguri ulei,
  • 600 ml apa,
  • nucsoara,
  • sare,
  • zeama de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina- curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine si topping de smantana -daca nu e post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

20.03.2011, 15:57

Supa nu e numai frumoasa ci si foarte sanatoasa! Multumesc de voturi tuturor!

MIUTA 1

20.03.2011, 20:14

Criss 1

21.03.2011, 09:49

N-am mancat niciodata ciorba/supa de sfecla, desi am vazut diverse combinatii. Arata foarte bine.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare